UTSOLGT

– Helt nye eneboliger med

spennende arkitektur!

Første byggetrinn av prosjektet Haneborgenga har vært en salgssuksess! Nå kommer det også 6 nye moderne eneboliger for salg. Prosjektet har tidligere bestått av flere rekkehus og leiligheter som er ferdig oppført rundt årsskiftet 2018/2019.
  

Eneboligene har størrelse på ca 193 kvm i P-rom og kan blant annet friste med 4 soverom, 2 stuer, vestvendt terrasse på ca 27 kvm og garasje. 

Priser:

Eneboliger fra kr. 6.900.000,- til kr. 7.200.000,-

Vær raskt ute med å sikre deg din favoritt beliggenhet i et spennende nytt boområde. Det er førstemann til mølla som gjelder og ved forrige salgsstart viste det seg at prosjektet var svært populært  

Kontakt megler i dag for en hyggelig prat og gjennomgang av prosjektet!

Et barnevennlig og rolig område…

 

Haneborgenga vil være godt tilpasset både barn og voksne. Området ligger solrikt til med flotte friområder som Frognmarka, med fine tjern og bademuligheter, tur- og sykkelstier samt oppkjørte langrennsspor som ledes videre inn i lysløypa i Seierstenmarka. Det er både tennisbaner og golfbane like i nærheten.

Prosjektet får kort avstand til barnehager og barneskole på Heer, ungdomsskole på Seiersten eller Dyrløkke og videregående skole på Måna. Drøbak tilbyr også Montessori barnehage og skole. Bussholdeplass finnes i umiddelbar nærhet med godt kollektivt tilbud til Oslo, Drøbak sentrum, Ås og Ski.

Selve eiendommen ligger ca. 3 km nord for sjarmerende Drøbak sentrum med sine sjarmerende cafeer, og gode restauranter, båthavn, vinmonopol, gallerier, grønthus, klesforretninger, spesialbutikker m.m. Her finner du også populære Badeparken, en av indre Oslofjords aller beste badeplasser, med sandstrand og svaberg, stupebrett, internveier, iskiosk, volleyballbane og lekeapparater.

Haneborgenga ligger i nærheten av Frognmarka med fine turog sykkelstier – og samtidig nært Drøbak sentrum

Drøbak har et idyllisk sentrum ca. 3 km unna med et spennende utvalg butikker og gode spisesteder…

Her kan du laste ned salgsdokumenter