Din nye sentrale leilighet ved sjøen i Storgata 18!
UTSOLGT!

Dette er en sjelden mulighet til å skaffe seg en lys og moderne leilighet i sentrum. 3- og 4-roms leiligheter fra 79 til 120 kvm. Prisantydning fra kr 5 450 000,- til kr. 8 600 0000,-

Leilighetene blir lyse og luftige med store vindusflater og vestvendte balkonger. I disse leilighetene kan du nyte godt av alle moderne fasiliteter med god standard og et behagelig innemiljø. De fleste leiligheten har noe utsikt til Oslofjorden, egen overbygget parkeringsplass i bakgården og heis rett opp til leilighetsplanet. Bo moderne midt i gamle Drøbak sentrum!

Rett ut mot sjøen

Bo i Storgata 18, sentrale leiligheter ved sjøen.

Nærmiljø med sørlandsstil

Her finner du småhusbebyggelse i sørlandsstil.

En perle i sentrum av Drøbak

En mengde tilbud av butikker og restauranter. Like om hjørnet, bare noen meter unna ligger Drøbak havn.

Storgata 18

Storgata 18 består av 5 flotte moderne leiligheter med en helt unik sentrumsnær beliggenhet. Leilighetene i 3. og 4. etasje ble ferdigstilt i 2018, nå er det de fem leilighetene i 2. etasje som legges ut for selges. Eiendommen ligger kun 100 m fra havna i Drøbak sentrum. Her har man godt utsyn mot Oslofjorden.

Leilighetene blir liggende over næringsarealer i 1. etasje. Bebyggelsens hovedmateriale vil være en kombinasjon av betong, treverk og puss med balkonger i stål og med Kebony gulv. De solrike balkongene er i byggets fulle bredde og ligger vendt mot vest.

Utearealet er åpent mot Storgata og avgrenses med plantekasser i bestandig og tøft Cortenstål. Atriet blir beplantet med egnede busker og stauder og 3 mindre trær. Det blir også frittstående benker og sykkelstativ i Cortenstål, samt enkelte kampesteiner å sitte på om man ønsker å være ute i det fri. I 2. etasje får sameiet et hyggelig privat usjenert fellesareal. Innvendig fellesarealer vil også preges av solid materialbruk.

Balkong med kveldsol

De fem 3- og 4-roms leilighetene blir fra 79 til 120 kvm BRA, og alle får balkong eller terrasse vendt mot fjorden med kveldsol der du kan nyte late kvelder i solgangsbrisen.

Skandinavisk design

Det er gjennomgående god standard inspirert av Skandinavisk design. Gulvene blir i Karela Natural Vanilla 3 stavs matt parkett, og veggene blir malt i lyse farger. Kjøkkenet er fra Sigdal av typen Horisont med hvite under- og overskap, og skuffer med soft-close system. Benkeplaten er i laminat farge Nordisk 40 mm tykkelse og får innfelt oppvaskkum med stål avtrekksvifte over. Integrerte hvitevarer fra Siemens og lyslist under overskap gir god stemning, og merk at takhøyde på kjøkkenet er på hele 269 cm, noe som gir et åpent, luftig og eksklusivt preg. Selvsagt er det vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Behagelig og ikke minst økonomisk.

Høy standard

Leilighetens åpne kjøkkenløsning bidrar til å skape en både lys og luftig leilighet, samtidig som stuen føles ekstra romslig. Den gjennomgående bruken av tidsriktige materialer og farger gir et moderne og helhetlig innrykk.Pene flislagte bad med eksklusiv innredning fra Villeroy&Boch og Hans Grohe med detaljer som bla. dusjhjørne med takdusj og soft-close sete på toalettet

Særpreget bolig

Arkitekt og byggherre har sammen ønsket og forme et særpreget bolig anlegg med gode bokvaliteter.

Boligvelger

Velg bolig får mer informasjon. Røde boliger er utsolgt (Alle er solgt).
Bolig 1 Bolig 2 Bolig 3 Bolig 4 Bolig 5

Bolig nr: 1

Bolig nr: 2

Bolig nr: 3

Bolig nr: 4

Bolig nr: 5

Prosjektmegler / Ansvarlig megler
KATE SANDØ
kate.sando@dnbeiendom.no
+47 414 54 569

KATE SANDØ
Prosjektmegler – DNB Eiendom
kate.sando@dnbeiendom.no
+47 414 54 569

Meld Interesse